Támogasd te is a Fügés embert!

Miért támogasd a Fügés ember weboldalt?

A folyamatos, jó minőségű, szakmailag is korrekt tartalmak előállítása rengeteg tanulást, utánaolvasást, kutatómunkát, és gyakorlati tapasztalatot igényel. Ezen minőségi tartalmak előállítására rengeteg időt és energiát áldozok, mert célul tűztem ki, hogy a Fügés ember lesz a legnagyobb magyar nyelvű fügés szakmai oldal, ahol mindenki megtalálja a fügével kapcsolatos kérdéseire a választ. Ehhez a hatalmas munkához rengeteg időt kell tölteni a különböző fügefajták beszerzésével, nevelésével és gondozásával. Célom, hogy megtalálhassam azt a nagyjából két tucatnyi fajtát, amelyek termesztésével bárki komolyabb sikereket érhet el akár a saját kertjében. Ehhez a folyamatos kutatómunkához, valamint az erről szóló tartalmak előállításához sajnos nem elegendő csupán a lelkesedésem. Ehhez anyagi ráfordításra is szükség van, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a Farmosi füge-fatagyűjtemény projekt is rengeteg erőforrást felemészt...

Legyél te is a Fügés ember támogatója!

Az általam létrehozott fügés tartalmakat bárki számára mindennemű ellenszolgáltatás nélkül rendelkezésre bocsátom a Fügés ember honlapon. Ugyanakkor van rá lehetőség, hogy támogassad a munkámat, és részese légy mindannak, amit megalkotok, létrehozok. A támogatásod nagyon fontos a Fügés ember céljainak megvalósításához és a honlap fenntartásához, működtetéséhez.

Támogatni szeretném a Fügés embert! Mit kell tennem?

Jelenleg egyelőre csak banki átutalással és/vagy a PayPal rendszerén keresztül tudod támogatni a Fügés ember weboldal fenntartását, üzemeltetését és céljainak megvalósítását.

Banki átutalásokat a külön erre a célra fenntartott számlaszámra tudok fogadni. Bár ezt a számlaszámot nem használom másra, kérlek, mindenképpen írj be legalább annyit a megjegyzés rovatba, hogy TÁMOGATÁS. Köszönöm! 😊

Akármekkora adomány mellett is döntesz, mindenképpen hálás leszek érte, mert bármilyen összegű is a támogatás, mindenképpen számít. Örülni fogok, hogy ezáltal te is részese lehetsz annak, amit létrehozok!

GYAKORI KÉRDÉSEK A TÁMOGATÁSRÓL

Miért gyűjt a Fügés ember támogatást?

A szakmai szempontok szerint is korrekt tartalmak előállítása rengeteg időt és energiát emészt fel. És mint tudjuk, az idő pénz. Emellett a honlap fenntartása, gondozása is pénzbe kerül, valamint a Farmosi füge-fajtagyűjtemény gondozása, bővítése, és az ott végzett kutatómunka is jelentős erőforrásokat emészt fel. Ezt magánemberként egyre nehezebben tudom fedezni, pedig azt gondolom, hogy fontos és értékteremtő projektbe fogtam bele. Ha pedig sikerül megtalálnom azt a nagyjából két tucatnyi fügefajtát, amelyek termesztésével komoly sikereket lehet elérni, az minden fügekedvelőnek csak jó lehet.

Megjelenhet-e valahol a Fügés ember támogatóinak neve?

Nem. A támogatóim nevét sehol és semmilyen formában nem hozom nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezelem.

Mit jelent a megújuló támogatás?

A megújuló fizetési opciót választva hozzájárulsz ahhoz, hogy a PayPal rendszeres terhelést rögzítsen a bankkártyádon, így a megadott összeggel havonta támogathatod a Fügés ember munkáját.

Mennyire biztonságos a PayPal?

A PayPal nemzetközileg elfogadott fizetési megoldás, amely a fizetéshez https (biztonságos http) protokollt használ. PayPal-regisztrációnál természetesen érdemes magas biztonságú jelszót választani és más felé a jelszót nem kiadni. A PayPal a bankkártya adatait másnak, így a Fügés embernek sem adja ki.

Időjárás

A szerzői jogokról

Az oldalon található tartalmak részleteikben szabadon felhasználhatóak és terjeszthetőek a forrás hiteles és kattintható link formájú megjelölésével. Egyéb esetekben a tartalom felhasználása tilos. A blogban elhelyezett tartalmakat szerzői jog védi, azok máshol történő felhasználását a szerző megtiltja. A blogban közzétett cikkek és/vagy fotók kereskedelmi célú felhasználásához a szerző nem járul hozzá, azokat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény által meghatározott módon kell kezelni. Copyright © 2020-2023 fugesember.hu